cropped-MYMASheader.png

Even voorstellen…

… ik ben Yvonne van Halder-Pluijlaar. Ik ben geboren op 13 januari 1983. En sinds 2009 gelukkig getrouwd met Peter. Samen hebben wij twee kinderen Myrthe (2010) en Thomas (2012). We zijn in 2004 in Opijnen gaan wonen en hebben hier met veel plezier 10 jaar gewoond. Maar ik wilde heel graag terug naar het dorp waar ik vandaan kom en dat is Voorthuizen. Wij hebben een woning gekocht aan de Schoonengweg in Voorthuizen en hier wonen we nu met veel plezier.

 Ik heb de opleiding verzorgende gedaan, en daarna met veel plezier 5 jaar in de kraamzorg gewerkt. Ivm de onregelmatige tijden heb ik mij laten omscholen tot apothekersassistente, hier de opleiding ook van afgerond en 1 jaar gewerkt in de apotheek. Maar helaas tijdens de zwangerschap van Myrthe kwam ik thuis te zitten. Uiteindelijk heb ik besloten om in 2010 als gastouder te gaan werken en daar heb ik geen moment spijt van. Vanaf 1 augustus 2013 ben ik als zelfstandig gastouder gaan werken onder de naam MYMAS gastouderopvang. En ben ik ingeschreven bij de belastingdienst en kamer van koophandel. Ik vind het erg leuk dat ik de kinderen lekker kan laten meedraaien bij ons in het gezin. Maar ook het bezig zijn met de kindjes vind ik erg leuk. Zo probeer ik regelmatig met ze te gaan knutselen of een keer koekjes bakken . Natuurlijk kunnen ze ook gewoon lekker zelf spelen. Ik probeer zoveel mogelijk in te spelen op de behoefte en ontwikkeling van het kind.

Sinds 1 maart 2014kiki kan ik zeggen dat ik een gecertificeerde VVE kiki gastouder ben. En ben daar heel blij mee! Door de beer kiki stimuleer ik de kinderen spelenderwijze nog meer in hun ontwikkeling. Voor meer informatie zie ook de site van kiki http://www.kiki-s.nl/

kiki'blBeer KIKI is hier inmiddels een vertrouwd gezicht in huis en vriendjes met alle kinderen.

Verder op de site laat ik jullie graag meer weten over de gang van zaken bij MYMAS Gastouderopvang.

Veel leesplezier

Yvonne