cropped-MYMASheader.png

Referenties

 

Hier wil ik graag de referenties plaatsen. De referentie mag je sturen naar Yvonne@mymas.nl

Alvast heel erg bedankt

Hoi Yvonne, 

Zoals beloofd hier onze referentie…. 

Onze dochter van 1,5 jaar is ruim een jaar bij Mymas in de opvang geweest. Ze heeft het er erg naar haar zin gehad. Het is een leuke, gezellige en vooral flexibele gastouder. We konden altijd bij haar terecht. Ondanks dat onze dochter nog erg jong is kwam ze regelmatig met knutselwerkjes thuis en deed ze de activiteiten met de oudere kindjes mee. Ook wordt er gewerkt met leuke thema’s door middel van beer Kiki. Erg leerzaam voor de kindjes. Kortom een leuke en lieve gastouderopvang waar je je kind met een gerust hart achter kunt laten. 

Groetjes, 

Linda en Sebastiaan

Onze dochter Lynn is vanaf dat ze 3 maanden was 3 dagen per week bij Yvonne geweest. En dat ruim 2 jaar lang. Lynn is altijd met veel plezier daar naar toe gegaan en wij brachten haar ook met een goed gevoel weg. Yvonne is zorgzaam voor de kinderen en is ook educatief met ze bezig. Naast de thema’s omtrent Kiki waar ze veel van leren heeft Yvonne ook zeker een stukje opvoeding bijgedragen. Lynn heeft echt meegedraaid in het gezin van Yvonne en zij heeft haar op die manier veel bijgebracht. Met de kinderen van Yvonne, Myrthe en Thomas, klikte het ook erg goed. Het zijn nette en rustige kinderen die er geen moeite mee hebben om hun mama of speelgoed te delen met andere kinderen. Al met al zijn wij altijd heel tevreden geweest over de opvang bij Mymas en vinden het eigenlijk heel jammer dat ze zijn verhuisd.

Raymond en Miriam

 

Tot aan onze verhuizing is Yvonne ruim vier jaar lang gastouder geweest van Tijn (4 jaar) en Wout (2 jaar). Wij kunnen deze hele periode in één woord samenvatten en dat is aandacht. Aandacht voor de ontwikkeling van Tijn en Wout, voor het samenspelen met andere kinderen en voor het bedenken van leuke activiteiten binnen en buiten.

Tijn en Wout zijn bijvoorbeeld nog steeds groot fan van Kiki de beer. Deze knuffelbeer is onderdeel is van het VVE programma, een manier om ieder kind spelenderwijs op het juiste niveau te stimuleren. Iedere week kwam Tijn weer trots vertellen aan welk thema ze hadden gewerkt, met bijbehorende knutselwerkjes. En als hoogtepunt mocht Kiki zelfs een keer komen logeren 🙂

Tijn en Wout hebben altijd veel met de kinderen van Yvonne en met de andere opvangkindjes gespeeld. Iets kleinschaliger dan op het kinderdagverblijf, maar wel in een heel vertrouwde omgeving zonder wisselende bezetting. Ook als er eens iets aan de hand is dan staat Yvonne altijd klaar en dat is als ouder een erg fijn gevoel. De flexibiliteit in de opvang is ook een van de zaken die er voor ons uitspringt. Zo werd Tijn bijv. altijd van school opgehaald en was het geen probleem als de jongens een keer ’s avonds mee aten, bijvoorbeeld vanwege file op weg naar Yvonne.

Kortom, wij hebben ons geen betere gastouder kunnen wensen. Het beste bewijs hiervoor zijn de kinderen zelf die altijd enorm hebben genoten tijdens de opvang.

Annemiek en Matthijs